Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

 Rizzini best gun hagler

 Best gun

Rizzini Srl kan ikke skryte av århundre gammel tradisjon, men det er nå over 50 år siden firmaet ble etablert. Våpnene er i dag kjent over hele verden,takket være en perfekt kombinasjon av teknologi og god arbeidskraft.

Firmaet er en familiebedrift, hvor både sønn og begge døtrene jobber i tillegg til eier og grunnlegger Batista Rizzini.

Alle komponenter som brukes i Rizzini våpen er av høyeste kvalitet. I stedet for å bruke støpeformer, så maskinerer Rizzini sine komponenter fra smidde stålblokker i best mulig stål kvalitet (cr ni mo) , ved hjelp av topp moderne teknologi. På denne måten sikrer man maksimum styrke og holdbarhet for den krevende skytter. Når man bruker støpte deler, blir ikke toleransen like bra som når man maskinerer delene fra smidde blokker, dette gir bedre overflate finish og forbedrer tilpassningen mellom deleene.

Våpnene har det patenterte sikkerhetssystemet ”Disconnect safety, systemet som hindrer våpenet i å bli avfyrt hvis det ikke det er ordentlig lukket, og Rizzini har lange kammeroverganger, sammen med nøye avveing av løpsdiameter og lange kammeroverganger noe som gir maksimal optimalisering mellom rekyl og hastighet.

Ejektorsystemet  i samtlige modeller er utviklet av Rizzini.

Rizzini lager fantastiske Customvåpen og har i de senere år tilknyttet seg Ivano Tanfoglio, kjent fra våpen som Omagio Picasso og 1. plassen i Safariclubb International sin utstilling i Las Vegas. Rizzini bruker bare de mest kjente gravører til sine Customvåpen som for eks Cesare Giovaneli, Mario Terzi, Creative Art og Leonello Sabatii for og nevne noen.

Sidelever

 Vi skreddeersyr en hagle etter dine ønsker. 

For den maksimale tilpassning må det påregnes en tur til fabrikken hvor man opplever fabrikken, velger stokk emne, snakker med gravøren etc.

 

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn